Krabičková dieta – jak funguje a proč začít právě nyní?

on

Jaro sílí každý den, než se nadějeme, bude tu horké léto. Termín dovolené už máte určen a těšíte se, jak si odpočinete. Nedokážete si představit, že vaše tělo obléknete jen do plavek? Raději byste zůstala v kabátě, který nedokonalosti vaší postavy skryje? Se zakrýváním nic nevyřešíte. Postavte se problému čelem a začněte hubnout! Půjde to, krabičky sklízí mimořádný úspěch.

Pravidelně a v optimální dávce

Krabičková dieta je založena na pravidelném stravování. Je striktně zaměřena na zdravá jídla, která obsahují vyvážený poměr vitamínů, bílkovin, minerálů, vlákniny a dalších potřebných látek. Vyhýbá se hlavně nezdravým tukům a cukrům. Už mnoho žen před vámi napadlo, že přece nebudou utrácet za krabičky a zdravě si budou vařit doma. Výsledek? Absolutní fiasko. Zdravé vaření není jednoduchá věc, potraviny je nutné správně vybrat, upravit a současně vážit, aby byl dodržen optimální kalorický příjem. Dokáže si představit, že každý den budete ještě navíc trávit několik hodin v kuchyni?

Snímek obrazovky 2017-03-17 v 12.37.27

Atraktivní jídelníček

Krabičková dieta zahrnuje 5 jídel denně (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), abyste měla jídlo vždy po ruce, firma vám ho doveze domů nebo do práce. Vždy 5 krabiček pro každý den, teplá jídla se dají přímo v krabičce ohřát v mikrovlnné troubě. Pochutnáte si například na špenátové polévce s lososem, pečeném candátovi, ovesné kaši s ovocem, kuřecí roládě s žampiónovou omáčkou aj. Snadno si na nové chutě zvyknete a poznáte, že co je zdravé, chutná božsky.

Průměrně se hubne 5 až 7 kg za měsíc!

Velké úspěchy slaví krabičková dieta Praha. Nabízí 4 programy pro ženy a muže, například Hubnu žena, Žiju zdravě muž. Klienti programu hubnutí shodí za měsíc průměrně 5 až 7 kg bez námahy. Dovážku jídel si objednáte online a je na vás, jak dlouho ji budete využívat. Dovážku jídla si lze objednat třeba jen na týden. Před objednávkou se doporučuje navštívit výživového poradce, který pomůže s optimálním nastavením celého procesu hubnutí. Kontakt najdete na dietavkrabicce.cz.

One Comment Add yours

  1. Petra napsal:

    Krabičkovou dietu držím už 8 týdnů a mám dole 7 kg, jsem moc spokojená. Inspiroval mě článek na Porta-Book.cz a tady se mi to jen potvrzuje 🙂

Napsat komentář